Waarom HURCO?

Toename winstgevendheid dankzij onze CNC-besturing.

Door onze CNC-besturing! Onze CNC-machinebesturing, gekoppeld aan de kracht van de WinMax® CNC-software, is de sleutel tot een grotere winstgevendheid op de werkvloer door te focussen op hoogrendements-, laagvolume, high-mix-productie door de set-up en programmeertijd te verkorten. Op de vraag "Wat vindt u het beste bij Hurco?", Antwoordde 65% van de respondenten met "de HURCO CNC-besturing".

Onze mede-oprichter Gerald Roch ontwikkelde de dialoogprogrammering en creëerde een alternatief voor de ingewikkelde G-code programmering, waardoor de bediener aan de CNC-machine weer de controle terugkrijgt. Zelfs productiebedrijven die NC- en CAD / CAM-software gebruiken, zijn in staat geweest om de productiviteit te verhogen door het gebruik van de veelzijdige Hurco CNC-bestruring. Deze bedrijven gebruikten NC-programmering voor de productie van complexe onderdelen, maar dialoogprogrammering voor enkelstuksproductie, eenvoudige 2D bewerking en / of spanklemmen.

 

Uw voordelen met HURCO.

  • Sneller van de tekening naar het gereed product
  • Kortste inwerktijden
  • Snelste programmering
  • Sneller overzicht door dubbele beeldschermen
  • Ergonomisches Design

De juiste machine voor elke toepassing

De bandbreedte van de CNC-bewerkingscentra van Hurco, variërend van 3-assige tot grootformaat freesbanken voor lucht- en ruimtevaart en de energiesector is enorm, met de juiste CNC-machine voor elke klus. Maar alleen frezen zou niet genoeg moeten zijn. De TMX-, TMM- en TM-serie omvatten een reeks CNC-draaicentra met drieklauwmaten tot 455 mm en draai-freesmachines die het „Done in one“-principe ondersteunen (uitvoering van alle bewerkingsprocessen in één enkele machine).

Of het nu gaat om draaien, frezen, 2-D of 3-D verspanen, dankzij de CNC-bewerkingsmachines van Hurco met geïntegreerde besturing kunt u sneller verspanen dan met andere CNC-bewerkingsmachines. Uw vakbekwaamheid gecombineerd met onze besturingstechnologie - dat is "Mind over metal".