HURCO geschiedenis

HURCO wordt 50!

Dankzij een echte pioniersgeest en de wil om te innoveren, hebben Edward Humston en Gerald Roch in 1968 HURCO Companies Inc. opgericht.

"HU" voor Humston,
"R" voor Roch en
"CO" voor bedrijf

De missie van de grondleggers: Een nieuwe CNC-besturing creëren waarmee bedrijven snel kunnen programmeren en korter in te stellen. Het succes heeft hen gelijk gegeven. Met meer dan 700 werknemers wereldwijd is HURCO nu een grote speler in de CNC-sector.

Van ontwerp tot eindproduct tot opbrengst.

Het bedrijf, dat is gespecialiseerd in industriële technologie, ontwikkelt en produceert interactieve computerbesturingen, software en computerondersteunde CNC-machines en componenten. De eindmarkt is vooral de klantgerelateerde productie van enkelstuks en kleine series binnen grotere bedrijven in sectoren zoals lucht- en ruimtevaart, defensie, medische technologie, energie, transport en computertechnologie.

Korte wegen en ongecompliceerd management maken een snelle actie en reactie op uw wensen mogelijk. En daaruit ontstaat de juiste oplossing: CNC-technologie die u doelbewust en snel van de tekening naar het gereed product leidt, zowel voor enkelstuks als voor kleine series.

Van de tekening
Pijl rechts
naar het eindproduct
Pijl rechts
naar winst

Wij zorgen voor uw business

Als onafhankelijk traditioneel bedrijf op het gebied van CNC-frezen en -draaien, zijn we ons altijd bewust van de verplichting aan onze klanten, medewerkers en zakelijke partners.

HURCO Companies Inc. heeft haar hoofdkantoor in Indianapolis, Indiana (VS) en is een internationaal bedrijf met productieactiviteiten in Taiwan, Italië en China en verkoop- en dochterondernemingen in Duitsland, Italië, Frankrijk, Engeland, Polen, China, India, Singapore en Zuid-Afrika. De verkoop is duidelijk en efficiënt gestructureerd.

Service wordt bij HURCO met hoofdletters geschreven.

Door de omvang van het bedrijf, zijn we in staat om snel en flexibel in te spelen op individuele klantbehoeften met een optimale, op samenwerking gerichte service en tegelijkertijd innovatief te reageren op de eisen van de toekomst.

Continuïteit, partnerschap, kwaliteit, innovatie en service zijn de principes van onze bedrijfsfilosofie.

Het doel is de optimale interactie tussen technologie en mensen. Niet voor niets is de kern van de HURCO-cultuur: "Wij zorgen voor uw business." Dat is de reden waarom onze klanten ons vertrouwen.

Wat onze klanten over ons zeggen.

Herbert Terbrack
Teplast
„We hebben een uitstekende relatie met Hurco, vooral met de servicecollega's. Ze maken veel mogelijk.“
Weiter
Bernhard Springer
Springer
„Ik heb nog een ander merk geprobeerd en vanaf dat moment alleen nog HURCO gekocht. Wat mij meteen aansprak, was het HURCO-programmeersysteem.“
Weiter
Michael Braun
Happy to have
„Ik ben begonnen om zelf te produceren omdat ik hoge kwaliteit voor een goede prijs wil bieden. En dat is precies wat ik in Duitsland kan doen met mijn idee en de machines van HURCO.“
Weiter