Hurco Company Video

U bekijkt momenteel inhoud van een plaatshouder van Youtube. Klik op de knop hieronder om de volledige inhoud te bekijken. Houd er rekening mee dat u op deze manier gegevens deelt met providers van derden.

Meer informatie

Van ontwerp tot eindproduct tot opbrengst:

Onze filosofieën zijn niet alleen werk en kapitaal, maar vooral het idee. We praten niet veel, we luisteren. En precies. Omdat we willen weten hoe we onze prestaties kunnen verbeteren om onze inzet voor de doelen van onze klanten te versterken.

En daaruit ontstaat de juiste oplossing: CNC techniek die doelgericht en snel van de tekening tot het gereed product leidt zowel voor enkelstuks en als kleine series. Als onafhankelijk, traditioneel bedrijf op het gebied van CNC-frezen en draaibanken, zijn we ons altijd bewust van onze verplichting aan onze klanten, medewerkers en zakelijke partners. Continuïteit, partnerschap, kwaliteit, innovatie en service zijn de principes van onze bedrijfsfilosofie.

Hoewel de HURCO GmbH nu een internationaal bedrijf is met Europese activiteiten, blijft het bedrijf beheersbaar en overzichtelijk in de toekomst. Vanwege de omvang van het bedrijf zijn wij in staat om te voldoen aan een optimale, partnershap georiënteerde service snel en flexibel de individuele wensen van de klant en tegelijkertijd innovatief te reageren op de uitdagingen van de toekomst. Korte wegen en ongecompliceerd management staan een snelle actie en reactie op uw wensen toe. Service is in onze hoogste prioriteit: Met het oog op de weg zo kort mogelijk te houden voor u, zijn onze demonstratie en opleidingscentra in heel Duitsland en Europa verspreid.