15.03.2015

CNC 5-assige bewerkingscentra van HURCO

Symbiose van technisch doorontwikkelde hardware en krachtige software WinMax

Pliening, maart 2015. De CNC 5-assige bewerkingscentra van de VMX-serie van de leverancier HURCO zijn op veel manieren veelzijdig. HURCO biedt momenteel zes bewerkingscentra, die allemaal zijn uitgerust met een geïntegreerde draai-zwenktafel. Het concept van de geïntegreerde draai-zwenktafel biedt meer vrije ruimte in de Z-as in vergelijking met de modellen van andere fabrikanten.

Wat HURCO-machines onderscheidt, is de symbiose van technisch doorontwikkelde hardware en uiterst efficiënte software. Op deze manier wordt een product gecreëerd dat zowel efficiënt als economisch is en tegelijkertijd een zeer goed bedienbaarheid heeft.

WinMax – de snelle onder de dialoogbesturingen

De 5-assige machines van de VMX-serie zijn uitgerust met de dialoogbesturing “WinMax” – naar keuze met DXF-optie.

HURCO’s krachtige software vereenvoudigt het programmeren voor 5-zijdig verspanen en biedt de uitgangssituatie voor het maken van precisiedelen in slechts drie stappen.

“Vergeleken met andere dialoogprogrammering, wordt de programmeertijd voor een onderdeel met maximaal 50 procent verminderd met onze WinMax DXF-software. Iedereen die WinMax heeft geprobeerd, is over het algemeen enthousiast “, zegt Michael Auer, directeur van HURCO GmbH.

Bij de ontwikkeling van de besturing heeft de internationaal opererende fabrikant van verspanende CNC-machines zich geconcentreerd op een ongecompliceerde bediening. Schetsen en DXF-gegevens kunnen snel worden geïmporteerd of eenvoudig worden ingelezen. WinMax is intuïtief in het gebruik met slechts weinig toetsen, biedt volledige grafische mogelijkheden en een voor zichzelf sprekende gebruikersinterface.

 

 

 

Over HURCO

HURCO Companies Inc. werd in 1968 opgericht. Het in industriële technologie gespecialiseerde bedrijf ontwikkelt en produceert interactieve CNC-besturingen, software en computergestuurde bewerkingscentra en componenten. Eindmarkt is vooral de klantgerichte enkelstuks- en kleinserieproductie binnen grotere bedrijven in de lucht- en ruimtevaart, medische techniek, energie, transport en computertechniek. Het in Indianapolis, Indiana (USA), gevestigde bedrijf met productiebedrijven in Taiwan, Italië, en China verkoopt zijn producten in Noord-Amerika, Europa en Azië. Dochterondernemingen in Duitsland, Italië, Frankrijk, Engeland, Polen, China, India, Singapore, Zuid-Afrika en USA verzorgen de verkoop, applicatie en service. www.hurco.com

HURCO GmbH Duitsland in Pliening bij München is een dochteronderneming met een sleutelfunctie: Vanaf hier wordt de verkoop en klantenservice in heel Europa aangestuurd. Het filiaal in Duitsland bestaat sinds 1988 en telt ongeveer 100 medewerkers. www.hurco.de

Contact:
HURCO Werkzeugmaschinen GmbH
Imke Blohm
Gewerbestraße 5 a
D-85652 Pliening
Telefoon +49 89 905094 28
iblohm@hurco.de

Alexandra Banek
Contact

HURCO Werkzeugmaschinen GmbH
Alexandra Banek
Gewerbestraße 5 a
85652 Pliening

telefoon+49 (89) 905094 - 29
E-mail abanek@hurco.de